Фото: Instagram Георгія Судакова

Зірка "Шахтаря" перепросив за те, що поїхав на збори в Туреччину і "засвітився" в Дубаї (фото)

Лідер донецького "Шахтаря" Георгій Судаков у січні відправився разом з командою на збори в Туреччину. А вже наприкінці місяця "засвітився" з дружиною на морі в Дубаї.

Про це повідомляє "Трибуна". У коментарі виданню Георгій визнав, що вчинив неправильно та попросив вибачення за свої дії.

"Нам дали три дні вихідних. Я хотів зустрітися із сім’єю. У нас був вибір: або вони приїдуть до нас до Туреччини, або я приїду в Дубай, бо там у сімʼї була пересадка", — сказав футболіст.

Георгій Судаков під час зборів з "Шахтарем" відпочив в ОАЕ

Фото:instagram.com/sudakov11/

Судаков повідомив, що він вирішив зустрітись в ОАЕ, адже це було зручно для нього та його сім'ї. У цій країні в Георгія з'явилась можливість на день більше побути з близькими людьми.

"Я хотів би перепросити за ті фото, які були опубліковані. Вважаю це неправильним у наш час, це не треба було робити. Розумію, що зараз багато хто не може виїхати на відпочинок чи зустрітися зі своїми родинами, і ці фото недоречні", — додав Георгій Судаков.

Нагадаємо, 15 лютого донецький "Шахтар" зіграв внічию у номінально домашньому матчі проти "Марселя". Перша зустріч 1/16 фіналу Ліги Європи завершилась результативною нічиєю з рахунком 2:2.

Раніше "Шахтар" програв португальському "Порту" з рахунком 3:5 в матчі останнього, шостого, туру групового етапу Ліги чемпіонів. Тож донецька команда посіла в групі третє місце, й тепер виступає в нижчому за рангом єврокубка — Лізі Європи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.02.2024 18:09