Фото: Микола Лукашук\Telegram

Сиротою залишився шестирічний хлопчик: росіяни сьогодні на Дніпропетровщині вбили усю родину

Внаслідок ракетної атаки по Синельниковому району Дніпропетровської області загинула родина шестирічного хлопчика. Дитина лишилася круглою сиротою.

Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Маленький шестирічний хлопчик залишився один, загинула вся його родина. Від російської ракети у Синельниковому сьогодні загинули його мама, бабуся, старша сестра 14 років і восьмирічний брат. Батько помер ще рік тому", — розповів посадовець.

За його словами, наразі хлопчик перебуває в обласній лікарні. У нього осколкові поранення щелепи, опіки, струс. Медики стабілізували хлопчика. Наразі його життю вже нічого не загрожує.

"Будемо допомагати з усім, що потрібно. У хлопця залишилась рідня по батькові лінії. Її вже повідомили. Це рідна тітка хлопчика, і вона буде оформлювати опікунство", — додав Лукашук.

Обстріл Дніпра та області 19 квітня

Вранці у п'ятницю, 19 квітня, російські терористи вдарили ракетами по Дніпру та області. У місті пошкоджено житловий будинок. Також пошкоджені ще п'ять багатоповерхівок, два приватні будинки, три навчальні заклади, сім адміністративних та офісна будівлі, ринок, магазини та торговельні павільйони, готель та СТО. А ще — майже півсотні авто. Дуже потрощена й інфраструктура міста.

У Синельниківському районі частково зруйновані понад 60 приватних осель, авто. Знищена сонячна електростанція та постраждало підприємство. Там семеро поранених.

Загалом внаслідок ворожої атаки по Дніпропетровській області та Дніпрі загинули семеро людей, постраждали — 35.

У Дніпрі 20 квітня оголошено День жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки 19 квітня по місту та області.

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня російські війська завдали по Україні комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Повітряним силам вперше вдалося збити ракети Х-22. Вибухи також лунали в Одесі та Дніпрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 21:58