Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ гатять по позиціях РФ: на Запоріжжя масово привозять поранених окупантів

Збройні сили України вгатили по позиціях ворожих комплексів протиповітряної оборони. Також в окупований Токмак продовжують прибувати поранені солдати РФ.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Втрачаючи велику кількість живої сили, противник поки що продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському — веде оборону.

Агресор продовжує зазнавати втрат. 

"Тільки до міської лікарні населеного пункту Токмак Запорізької області за останні дні привезли до 50 поранених окупантів. Більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову", — повідомляє Генштаб.

За наявною інформацією, авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала чотири удари по районах зосередження окупантів, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, дві позиції ППО та три райони зосередження живої сили противника.

Нагадаємо, окупанти чинять моральний та психологічний тиск на працівників Запорізької атомної електростанції. Росіяни знизили зарплату тим, хто погодився підписати договір.

Війна, 28.01.2023 20:10