Фото: Укрінформ

ЗСУ назвали нові ймовірні цілі росіян для ракетних атак

Попри завершення зими, держава-агресорка Росія може продовжити обстріли України. Цілями ворога можуть бути урядові будівлі, стратегічні та інфраструктурні об'єкти.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в інтерв'ю 24 каналу.

За його словами, в пріоритеті рашистів залишаються так звані "центри прийняття рішень", тобто урядові будівлі, будівлі Збройних сил і Міністерства оборони. 

"Урядові будівлі – це не лише столиця, адже ми пам'ятаємо про Харківську та Миколаївську ОДА. Тому очікувати від них можна будь-чого. Треба просто бути готовим і нищити все, що летить на нас. А людям дотримуватись рекомендацій з безпеки", — сказав Ігнат.

Окрім цього, цілями ворога залишається транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди. Тобто "все, що може принести людям горе й екологічну катастрофу."

Нагадаємо, російська армія завдала по території України майже п'ять тисяч ракетних атак з початку повномасштабного вторгнення. Ще зафіксовано 3500 авіаційних ударів, також 1100 атак безпілотників.

Росія витратила величезний стратегічний запас ракет ударами по критичній інфраструктурі України. Після початку масованих російських атак по критичній інфраструктурі України, тобто з вересня 2022 року, сили ППО збили до 700 ракет окупантів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 16.03.2023 10:21