"Готуємося до всіх можливих подій": Зеленський провів засідання Ставки

У неділю, 29 січня, президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. На засідання обговорювали ситуацію на фронті та подальші дії ворога.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

"Було заслухано доповіді командувачів військ щодо оперативної обстановки на фронті, зокрема на Донецькому напрямку та на півдні. Також було розглянуто інформацію від розвідки про ймовірні дії ворога на найближчий період", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час Ставки обговорювалося питання забезпечення ключових потреб українських захисників у озброєнні, військовій техніці та боєприпасах для проведення операцій, які заплановані на 2023 рік.

"Ще приділили увагу виробництву, постачанню та ремонту озброєння, військової техніки й боєприпасів для потреб сил оборони України. Крім того, члени Ставки розглянули питання вдосконалення системи індивідуальної та колективної підготовки особового складу підрозділів", — зазначили в ОП.

За словами українського гаранта, засідання ставки вийшло дуже інформативним та плідним.

"Розглянули важливу інформацію від розвідки про можливі дії ворога на найближчий період. Готуємось до всіх можливих подій", — зазначив президент.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що для України 2023 рік має стати переможним. Саме цього року війна в Україні має завершитися.

До того ж днями секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що ЗСУ можуть завдавати ударів по військових цілях на території РФ. Жодних заборон від Заходу на це немає.

Війна, 29.01.2023 18:35