Фото: armyinform.com.ua

На Херсонщині ввели низку заборон на пересування областю для цивільних: в ОВА назвали причину

На Херсонщині цивільним громадянам заборонили відвідувати прибережні території річок та місця зведення фортифікацій. Це пов'язано з посиленням обороноздатності області.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Чиновник заявив, що таке рішення прийняли під час засідання Ради оборони Херсонщини.

Для посилення обороноздатність області ввели низку заборон:

  • заборонено відвідувати прибережні території вздовж правого берега річок Дніпро, Інгулець, Вірьовчина та Кошова;
  • заборонено відвідувати території, де збудовано або триває облаштування фортифікаційних споруд, у тому числі вздовж берега річок;
  • заборонено рух цивільних автомобілів дорогою Т-04-03 Мар’янське — Берислав — /Р-47/ на ділянці км 14 — км 71. Обʼїзд буде організовано дорогою Т-22-07-/Т-04-03/ Високопілля — Велика Олександрівка — Берислав. Причина — посилення активності російських безпілотників.

"Жителі Херсонщини, неухильно дотримуйтеся цих обмежень, адже від цього залежить ваше здоров'я і життя!" — наголосив Прокудін.

Нагадаємо, раніше Державна прикордонна служба ввела низку обмежень для чоловіків у прикордонній зоні з Молдовою. Йдеться про у зону у Вінницькій області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.04.2024 19:20