Пральні та сушильні машини Haier: розмаїття вибору і гарантія високої ефективності

24 КВІТНЯ 2024 09:00

У житті є набагато цікавіші речі, ніж догляд за одягом — вирішили розробники компанії Haier і запропонували споживачам пральні та сушильні машини, які роблять одяг чистим, а руки вільними. Техніка ідеально пере і сушить білизну майже без втручання людини. А так як Haier розуміє, що кожна родина унікальна, то пропонує широкий асортимент моделей пральних та сушильних машин, щоб ви могли знайти те, що відповідає вашим потребам та стилю життя.

Від компактних моделей для малих приміщень до потужних систем для великих сімей — Haier має все!

Завдяки передовим технологіям та інноваціям у сфері побутової техніки, Haier покриває потреби різних споживачів. Для невеликих студій і квартир виробник пропонує Mini Inverter — компактну пралку з барабаном місткістю 5 кг. Вона легко сховається під мийкою у ванній чи під стільницею на кухні, Працює тихо і потужно, має повний набір режимів, серед яких — унікальний від штучного інтелекту.

І це не єдина компактна лінійка бренду. Широко представлені вузькі пральні машини Haier з фронтальним завантаженням і баками, що вміщують від 7 до 9 кг білизни. Невеликі, але функціональні моделі звільняють час і підвищують комфорт життя.

А для тих, хто хоче отримати максимум — рекомендуємо серії I-Pro 5 та I-Pro 7. Цим машинам немає рівних. По суті, це домашні хімчистки, адаптовані для домашнього використання. В лінійках представлені окремо розташовані пральні та сушильні машини великої місткості (8-10 кг) та універсальні прально-сушильні моделі. Розробники продумали все до дрібниць, щоб професійний догляд за одягом дома став реальністю.

Сушильні машини Haier: ваш одяг завжди виглядатиме бездоганно

Якщо вам набридло розвішувати одяг на балконі чи у дворі, значить прийшов час подумати про сушильну машину. Haier пропонує моделі з енергоощадливими, але потужними тепловими насосами та технологією мікропари. Вони висушують одяг швидко, не пошкоджуючи найделікатнішу білизну та можуть освіжити речі за допомогою функції iRefresh. Тепер не треба відвідувати хімчистку. Обирайте відповідну програму через цифровий дисплей або зі смартфона і насолоджуйтесь доглянутим одягом.

Чи відмовлятися від сушарки, якщо є місце лиш для однієї машини?

Пралка чи сушарка? З Haier питання вибору не стоїть. Адже у виробника є унікальні прально-сушильні машини "2 в 1". Агрегати оснащені передовими технологіями, що забезпечують чисте прання та ідеальне сушіння білизни при мінімальному споживанні енергії та води. Вони досить компактні, але місткі: за один раз можна випрати до 9 кг одягу, та висушити до 6 кг білизни. Техніка має усі технологічні переваги Haier і гарантує якісний результат для тканин різного типу — від бавовни до синтетики й шовку.

Технології, завдяки яким Haier завжди на крок попереду

Усі пральні та прально-сушильні машини бренду оснащені сучасними інверторними двигунами Direct Motion (з прямим приводом). Вони не створюють зайвого шуму, тому машини працюють тихо. А завдяки вбудованій системі зважування, техніка не споживає зайвого – в автоматичному режимі регулюється все: оберти двигуна, забір води та використання миючих засобів. Тому суми в платіжках зменшуються, а чистота білизни збільшується.

Haier дбає й про гігієну. Цілих дві технології відповідають за чистоту машин. Smart Dual Spray очищує барабан після кожного прання, система ABT® — знезаражує ущільнювачі дверцят і ємкості для порошку. Шансів у мікробів немає: білизна і машина сяють чистотою.

І головна новація бренду — барабан Pillow Drum. Він особливий завдяки унікальній внутрішній поверхні, що нагадує маленькі подушечки. Ці виступи абсолютно гладенькі, тому тканини в барабані ні за що не зачіплюються. 

Машини Haier не лише функціональні, але й естетично привабливі. Сучасний дизайн стане стильним доповненням домашнього інтер'єру.

Haier — це синонім надійності та якості. Виробник використовує тільки найкращі матеріали та компоненти і надає 3-річну гарантію на всі лінійки пралок і сушарок і 10-річну — на двигуни. Машини служать довгі роки без проблем. Насолоджуйтеся кожним моментом без непотрібних турбот!

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Технології, 24.04.2024 09:00