ЗСУ дев’ять разів вдарили по "кублах" рашистів: Генштаб розповів про втрати ворога

Українські військові продовжують нещадно нищити російських загарбників. Протягом доби ЗСУ завдали дев'ять ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Крім того, авіація Сил оборони завдала два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

А наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили вісім районів зосередження живої сили противника.

ЗСУ відбили атаки ворога в районах населених пунктів Новоселівське, Кремінна і Діброва Луганської області та Верхньокам’янське, Веселе, Залізнянське, Красна Гора, Бахмут, Іванівське і Парасковіївка Донецької області.

До того ж, за даними Генштабу, окупанти продовжують зазнавати масштабних втрат та облаштовують військові шпиталі на окупованих територіях.

"Для реабілітації поранених та прикриваючись цивільними, противник облаштував черговий військовий шпиталь у Херсонській області. На першому поверсі Каїрського психоневрологічного будинку-інтернату розмістили військовослужбовців збройних сил російської федерації, а цивільних пацієнтів — перевели на інші поверхи. Медичне обладнання окупанти вилучили та перевезли з районної лікарні населеного пункту Велика Лепетиха", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 лютого українські розвідники назвали три ймовірні напрямки нового наступу рашистів. Зокрема, розвідка вважає, що окупанти намагатимуться вдертися на території Донецької області, Луганської області та Запоріжжя.

Також міністр оборони Олексій Резніков вважає, що російська армія полишила тактику одночасного охоплення України. Новий великий наступ буде сконцентрований на сході та півдні.

Додамо, за словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, великий наступ росіян розпочнеться в будь-який момент, після 15 лютого. За прогнозами західних розвідок, наступу варто чекати наступні десять днів.

Війна, 07.02.2023 07:41