Фото: "Новинарня"

Бив, лаяв та виганяв з дому: у Києві судитимуть чоловіка за знущання з матері

У Києві чоловіка підозрюють в побитті власної матері. Через систематичні знущання жінка була вимушена довгий час проживати на вулиці.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, син з матір’ю мешкають в однокімнатній квартирі, де жінка є єдиною власницею. Кривдник ображав нецензурними словами, бив та виганяв жінку з квартири, внаслідок чого вона була змушена довгий час перебувати вулиці. Така поведінка чоловіка призвела до психологічних страждань потерпілої, а також значно погіршила якість її життя. 

Зазначається, що підозрюваний неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку Святошинського УП ГУ НП у Києві у категорії "кривдник". 

За даними слідства, обвинувачений ніде не працює та веде асоціальний спосіб життя. Також відомо, що власної родини він не має, а насилля вчиняє у стані алкогольного сп’яніння.

Кривднику за такі вчинки загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві власного синаВідомо, що інцидент стався у січні цього року, а залишки вбитого виявили замурованими в гаражі підозрюваного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.03.2024 15:28