Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Зробити все, щоб життя перемогло": Зеленський звернувся до світу на тлі нічної атаки рашистів (відео)

Україна може реально збивати кожну ракету та кожен дрон російських терористів. Але для цього реальністю мають стати політичні рішення та домовленості у світі.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у спеціальному зверненні до США й інших союзників.

"Тридцять чотири російські ракети за цю ніч. Частину вдалося збити. Але світ має всі можливості, щоби допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів. Це абсолютно реально. І єдине, що потрібно, — реальністю мають стати й необхідні політичні рішення та домовленості", — наголосив він.

За його словами, для цього потрібні системи протиповітряної допомоги для України, належна кількість і якість зброї для дій на фронті, а також оперативність у постачанні та рішучість дій.

"Терор завжди повинен програвати, і кожен, хто допомагає нам протистояти російському терору, є справжнім захисником життя. Україна вдячна Сполученим Штатам Америки та кожному з партнерів за рішення на підтримку нашої держави та людей. Маємо зробити все, щоби життя перемогло", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що, за інформацією прес-служби Повітряних сил Збройних сил України, в  ніч на суботу, 27 квітня, російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів, випустивши по нашій території 34 ракети. 21 з них знищили Сили оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2024 14:40