Фото: Офіс президента

Коли Байден підпише закон про допомогу Україні: очікування ОП

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден може підписати закон про допомогу Україні уже сьогодні. 

В ефірі телемарафону очільник ОП розповів, що підпис Байдена стане останнім кроком для передачі Україні військової допомоги.

"Зараз залишився останній крок — це підписання цього законопроекту президентом Байденом. Вчора, напередодні голосування, я говорив з радником з національної безпеки Джейком Саліваном, і він запевнив, що цей законопроєкт буде негайно підписаний, щойно опиниться на столі у президента Байдена. Розуміємо, є різниця у часі в сім годин, але очікуємо сьогодні на це підписання", — наголосив Єрмак.

Водночас посадовець додав, що у цьому пакеті допомоги Україні отримає все необхідне для боротьби із російськими загарбниками.

"Рівень співпраці між військовими відомствами наших країн дає абсолютно чітку віру в те, що у цьому великому пакеті будуть усі найменування, про які ми увесь час говоримо", — заявив Єрмак.

Нагадаємо, раніше Андрій Єрмак заявляв, що наша держава стовідсотково отримає нові системи протиповітряної оборони Patriot від західних партнерів. Він наголосив, що на сьогодні наша держава веде перемовини із багатьма прибічниками щодо постачання ППО і незабаром результати цих перемовин принесуть гарні новини для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.04.2024 13:59