Фото: Національна поліція України

На Закарпатті чоловік задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті

В Ужгороді поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 23-річної жінки, з якою він познайомився в Інтернеті. 

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, ввечері 15 квітня до правоохоронців звернулася жителька Ужгорода й повідомила, що їй щойно зателефонував її брат і розповів, що вдома задушив свою гостю.

"На місце події одразу виїxала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції, спеціалісти-криміналісти Головного управління поліції області та медики екстреної медичної допомоги. Останні констатували смерть 23-річної дівчини", — прокоментували в поліції. 

Вбивство на Закрапатті

Фото: Національна поліція України 

За даними правоохоронців, чоловік запросив уродженку Київської області до себе в гості. Надалі, у підозрюваного у квартирі, між ними виник конфлікт, у ході якого жінка дістала травматичний пістолет і здійснила кілька пострілів у напрямку господаря квартири. Після цього він вихопив у жінки зброю та почав її душити. Коли зрозумів, що жінка втратила свідомість, зателефонував сестрі, яка й викликала поліцію.

Вбивство на Закарпатті

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці встановили, що зброя, з якої стріляла загибла, була зареєстрована у встановленому законом порядку й належить потерпілій. У справі призначать низку експертних досліджень. 

Вбивство на Закарпатті

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку статті 208 КПК України. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, що у березні в Києві чоловік через помсту убив собаку колишньої дівчиниПісля сварки вона пішла з дому, а коли повернулась, побачила, що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.04.2024 04:24