Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Росія знову тероризує Україну "шахедами": де зафіксовано ворожі БпЛА

Ввечері 17 квітня війська країни-агресорки випустили по України іранські дрони-камікадзе типу "Шахед". Повітряна тривога охопила східні та південні регіони.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

За інформацією військових, близько 21:47 ворожі дрони з Донецької області почали рух на Дніпропетровщину. Водночас вже о 22:04 група "шахедів" з Дніпропетровщини рухалася у напрямку Харківщини, а нова група безпілотників була зафіксована на півночі Запорізької області з курсом на Дніпропетровщину.

Близько 22:30 у Повітряних силах попередили, що дрони тримають курс на Полтавщину.

тривога 17 квітня

Мапа з сайту alerts.in.ua

Оновлено 00:00

Група "шахедів" на межі Полтавської та Черкаської областей. Курс на Київщину. Також група "шахедів" маневрує між Полтавською та Дніпропетровською областями.


Оновлено 23:02

Військові попередили про швидкісну ціль на Харків.


Оновлено 23:01

Нова група шахедів із Запорізької області курсом на Миколаїв.

Нагадаємо, вранці 17 квітня вдарили по густонаселеному району Чернігова. Зокрема, о 09:00 три ворожі ракети вдарили по цивільній та соціальній інфраструктурі. Внаслідок обстрілу 17 людей загинули. Крім того, 78 осіб звернулися до лікарень, вони отримали всю необхідну допомогу. Понад 40 осіб госпіталізовано. Пошкоджень зазнали понад 20 багатоквартирних будинків. 

Поліція Чернігівської області повідомляла, що серед загиблих внаслідок ракетного удару по Чернігову в середу, 17 квітня, виявилася поліцейська Аліна Миколаєць. Унаслідок ворожого удару вона отримала смертельне осколкове поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2024 22:53