Фото: Андрій Антонищак / соцмережі

"Гостро переживав ситуацію на фронті": помер нардеп попереднього скликання Андрій Антонищак

У середу, 27 березня, помер депутат Верховної Ради Восьмого скликання Андрій Антонищак. Чоловіка наздогнала війна в тилу підірваним здоров'ям.

Про це на сторінці в Facebook повідомила співголова парламентської фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко. Нардепка написала, що зранку отримали сумну звістку. 

"Помер наш колега, депутат ВР Восьмого скликання Андрій Антонищак. Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло. Війна наздогнала в тилу, підірваним  здоровʼям", — йдеться у повідомленні Геращенко.

За її словами, Андрій Антонищак дуже гостро переживав ситуацію на фронті, а також переймався забезпеченням підрозділів і гуманітарною допомогою.

Раніше повідомлялось, що 26 березня помер доктор фізико-математичних наук та нардеп І — IV скликань Верховної Ради Ігор Рафаїлович Юхновський. Йому було 98 років.

Нагадаємо, 21 лютого у віці 86 років помер український політик, правозахисник, лікар, дисидент, політв'язень концтаборів СРСР, Герой України Степан Хмара. Колишній політик тривалий час боровся з тяжкою хворобою.

Також  у вересні 2023 року голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про передчасну смерть народного депутата Андрія Іванчука. Він був народним обранцем сьомого, восьмого, дев'ятого скликань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 27.03.2024 11:08