Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Росіяни знову поширюють інформацію про "наступ на Сумщину": в ОВА звернулися до громадян

Російські загарбники знову почали поширювати фейки щодо наступу своєї армії на Сумську область. Однак це не відповідає дійсності, й реальної загрози щодо окупації немає.

Про це повідомив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

"Ворог знову поширює фейки про наступ на Сумщину", — написав він у Telegram.

Посадовець наголосив, що наразі ударних угрупувань на кордоні не зафіксовано. Також він звернувся до мешканців області з проханням зберігати спокій.

"Тому прошу бути спокійними та не розповсюджувати фейки. Зберігайте спокій, довіряйте тільки офіційним джерелам та аналізуйте інформацію", — підкреслив Дрозденко.

Варто зазначити, що на початку березня росіяни уже поширювали неправдиву інформацію про наступ ворожої армії на півночі України. Таким чином окупанти намагалися посіяти паніку серед населення.

До того ж речник Оперативного командування "Північ" Вадим Мисник раніше повідомляв, що українські захисники ущільнюють укріплення першої, другої та третьої ліній оборони у Сумській області.

Нагадаємо, на початку березня прикордонники зупинили російську диверсійно-розвідувальну групу на Сумщині. По ворогу було відкрито вогонь, втрати серед диверсантів уточнюються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.04.2024 20:15