Фото: Державна прикордонна служба

На Сумщині прикордонники зупинили російських диверсантів

Прикордонники зупинили російську диверсійно-розвідувальну групу на Сумщині. По ворогу було відкрито вогонь, втрати серед диверсантів уточнюються.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України у Telegram-каналі.

"Минулої ночі прикордонники у складі Сил оборони виявили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, яка рухалася зі сторони РФ. По диверсантах одразу відкрили вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Противник відступив, його втрати уточнюються", інформують прикордонники.

Додамо, що на початку лютого ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася перетнути державний кордон України на Сумському напрямку. Бійці Сил територіальної оборони, що боронять Північну операційну зону, припинили цю спробу. 

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, українські бійці розпочали із противником стрілецький бій і викликали протидиверсійні резерви зі складу свого батальйону. Вже за декілька хвилин до бою приєдналися мінометники, щільно накриваючи вогнем місце зосередження ворожих сил. Затяжний бій з російськими диверсантами тривав півтори години, додав Наєв.

Нагадаємо, у Маріуполі російські окупанти проводять облави на дорогах. Таким чином вони посилюють так звані "заходи безпеки" на окупованих територіях перед "виборами Путіна". За даними місцевих мешканців, у різних районах міста загарбники патрулюють вулиці та зупиняють автомобілі маріупольців для пошуку "диверсантів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.03.2024 10:33