У Маріуполі зараз значно більше силовиків. Джерело: Telegram-канал Маріупольської міської ради

Підготовка до "виборів Путіна": рашисти завозять до Маріуполя каральні загони, які проводять облави

У Маріуполі російські окупанти проводять облави на дорогах. Таким чином вони посилюють так звані "заходи безпеки" на окупованих територіях перед "виборами Путіна".

Про це повідомила Маріупольська міська рада у своїх соціальних мережах.

За даними місцевих мешканців, у різних районах міста загарбники патрулюють вулиці та зупиняють автомобілі маріупольців для пошуку "диверсантів".

Водночас Центр національного спротиву зазначив, що росіяни посилюють присутність спецпризначенців на окупованих територіях через проведення псевдовиборів. До захоплених міст прибувають нові російські каральні загони.

"Зокрема, фіксується прибуття екіпажів поліції та посилених загонів росгвардійців. Ключова ціль — пошук підпілля, аби ті не зривали процес проведення так званих "виборів" президента Росії", — наголосили в Маріупольській міській раді.

І побоювання російських окупантів небезпідставні, адже в окупованому Маріуполі наприкінці лютого невідомі смертельно отруїли шістьох окупантів, четверо з яких були агітаторами "виборів Путіна" та прибули до міста з Москви.

Нагадаємо, що 1 березня в тимчасово окупованому Маріуполі пролунала серія гучних вибухів. За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, епіцентр вибухів відчули на лівобережжі, попередньо у районі полігону. Згодом він додав, що вибухи прогриміли на території Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2024 22:54