Фото: росЗМІ

Приїхали організовувати "вибори Путіна": у мережі повідомляють про смертельне отруєння шістьох окупантів у Маріуполі

В окупованому Маріуполі невідомі смертельно отруїли шістьох окупантів, четверо з яких були агітаторами "виборів Путіна" та прибули до міста з Москви.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада із посиланням на Telegram-канал "Кремлевская Табакерка".

Зазначається, що двоє загиблих були місцевими колаборантами, а четверо приїхали з російської столиці організувати вибори президента Росії в окупованому місті. 

"Усі загиблі отруїлися їжею та пивом, які їм доставили з одного із ресторанів міста. У ресторані, звідки доставляли їжу, проведено перевірки, слідів отрути не виявлено. А ось кур'єр, який доставив отруєні обід та пиво, безвісти зник", йдеться у повідомленні.

Анонімний російський паблік інформує, що двоє із загиблих мали працювати в Маріуполі на так званих виборах, а "гості з Москви" приїхали надати їм останні настанови та провести інспекцію.

"Щоб не зірвати процес голосування і не розганяти паніку, всі тіла були терміново вивезені з Маріуполя. Чотирьох загиблих поховали в Донецьку, два тіла відправлено до Москви", сповіщає російський Telegram-канал.

Наразі офіційної інформації від окупантів щодо підтвердження чи спростування даного випадку наразі немає, зауважили у міськраді Маріуполя.

Нагадаємо, днями командувач Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що Маріуполь на Донеччині не можна було врятувати від окупації країною-терористом, оскільки армія ворога в кілька разів перевищувала українські сили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.02.2024 15:25