У Києві судитимуть клофелінщиків, їм загрожує до 10 років позбавлення волі

19 БЕРЕЗНЯ 2018 13:58

У Києві судитимуть пару клофелінщиків. Зловмисники спочатку «пригощали» потенційних жертв напоями, у який підсипали клозепін, а коли потерпілі втрачали свідомість – грабували їх. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє TrueUA.

«Слідчі Голосіївського управління поліції направили до суду обвинувальний акт відносно 18-річної уродженки Сумської області та 35-річного уродженця Закарпатської області, яких підозрюють у скоєнні семи розбоїв та одного грабежу», – йдеться у повідомлені Нацполіції.

Як розповів т.в.о начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Сергій Бондар, під час досудового розслідування за фактом розбійного нападу на місцевого мешканця правоохоронці почали перевіряти причетність чоловіка і жінки до аналогічних інцидентів на території міста Києва:

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів і слідчих дій ми довели причетність зловмисників до семи розбійних нападів та одного пограбування. Встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік за грабіж та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність спільно зі знайомою «пригощали» незнайомців напоями, у які підсипали клозепін. Після того, як людина втрачала свідомість, у неї відбирали цінні речі: гроші, мобільні телефони, одяг та сумки».

Події, 19.03.2018 13:58