Фото: Національна поліція

На Волині зіткнулися три вантажівки: є постраждалі, серед яких дитина (фото)

У Луцькому районі Волинської області 18 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох вантажівок. Внаслідок інциденту постраждали троє людей.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що аварія сталася на автодорозі у селі Тростянець. Зокрема, як встановило слідство, 46-річний водій MAN, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху, зіткнувся з причепом попутного автомобіля Volvo, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з лісовозом УРАЛ.

ДТП на Волині

Фото: Національна поліція

Внаслідок ДТП два водії та 14-річний пасажир автомобіля УРАЛ отримали тілесні ушкодження. Водія лісовоза госпіталізували. Натомість водій автомобіля Volvo не постраждав.

"За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження", — наголосили у поліції.

ДТП на Волині

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, 16 квітня на Львівщині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула одна людина, також є травмовані.

Також 14 квітня на Брест-Литовському шосе у Києві​ зіткнулися шість автівок. Внаслідок ДТП постраждало восьмеро людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.04.2024 21:37