Фото: golos.ua / ілюстративне

При виїзді з Києва довжелезний затор: на трасі серйозна ДТП (фото, відео)

У четвер, 20 квітня, при виїзді з української столиці утворився довжелезний затор. У напрямку Житомира сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Згідно з наявною інформацією, траса Київ-Житомир повністю стоїть. На даній ділянці дороги сталась ДТП.

Поки що офіційної інформації щодо самої аварії, а також наявності постраждалих, немає. Як видно на опублікованих світлинах, на місці пригоди працюють рятувальники.

На Київщині побільшало ДТП: що відомо

Кількість ДТП на Київщині значно зросла на останні декілька днів. Так, 16 квітня у Київській області сталися 11 аварій на дорозі. Троє людей постраждали. Тоді як 17 квітня у Київській області сталися 15 ДТП

18 квітня у Київській області сталися 23 дорожньо-транспортні пригоди. За даними начальника поліції Києва Андрія Нєбитова, 17 осіб виявили правоохоронці за кермом напідпитку. На жаль, є потерпілі та загиблі. 

19 квітня на Київщині трапилось 13 аварій. Одна особа була травмована в селі Калинівка Бучанського району. 16 водіїв сіли за кермо напідпитку. 

Нагадаємо, що 13 квітня на автодорозі Одеса-Рені сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. Водія госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.04.2023 20:45