Фото: поліція Молдови

На трасі Одеса-Рені автобус з пасажирами потрапив у ДТП (фото)

У четвер, 13 квітня, на автодорозі Одеса-Рені сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. Водія госпіталізували.

Про це повідомила прикордонна поліція Молдови.

Аварія сталася в селі Маяки неподалік від кордону з Молдовою. За даними прикордонної поліції Молдови, усіх пасажирів автобуса вже доправили до кінцевої точки. Водія автобуса госпіталізували. Обставини ДТП наразі невідомі.

Крім того, за інформацією міського голови Ізмаїла Андрія Абрамченка, на автодорозі Одеса-Рені зі сторони пункту пропуску "Удобне" тимчасово зупинений рух автотранспорту.

"Шановні жителі та гості міста Ізмаїл! У зв’язку із виникненням ДТП в с.Маяки прийнято рішення тимчасово зупинити пропуск транспортних засобів на в’їзд на транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені зі сторони пункту пропуску "Удобне" з метою уникнення черг між пунктами пропуску Маяки та "Удобне", — попередив Абрамченко.

За його словами, через це вже зібралися черги з автомобілів. Зі сторони пункту пропуску Маяки в напрямку с. Маяки вона простяглася на близько 7 км, а зі сторони пункту пропуску "Удобне" в напрямку в Ізмаїла становить близько 2 км.

ДТП на трасі Одеса-Рені

Фото: поліція Молдови

Нагадаємо, вночі 9 квітня на Київщині у Софіївській Борщагівці п'яний водій потрапив в масштабну ДТП. Він на швидкості протаранив одразу шість припаркованих автомобілів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.04.2023 16:38