Фото: ДСНС / ілюстративне

У Львові жінка підпалила магазин та втекла (фото)

У Львові 43-річна жінка підпалила магазин та втекла. Внаслідок інциденту пошкоджено обладнання та частина товару. Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

Вказується, що повідомлення про пожежу в одному з магазинів, розташованому на вулиці Богдана Хмельницького у Львові, надійшло у поліцію 18 квітня близько 01:30. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління №1, а також рятувальники.

"Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання був підпал", — зазначили у поліції.

Внаслідок загоряння пошкоджено вхідні двері у магазин, обладнання та частину товару. Постраждалих немає.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці встановили зловмисницю, причетну до підпалу та затримали її. Злочинницею виявилась 43-річна львів’янка.

"Жінка принесла до службового входу у торговельний заклад папір та картон, облила його легкозаймистою речовиною, підпалила та втекла", — зазначили в прес-службі.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 17 квітні у Києві 24-річний чоловік з ножем пограбував салон краси. Інцидент трапився у Святошинському районі столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.04.2024 17:59