Фото: "Новинарня"

У Харківській області чоловік облив дітей бензином та підпалив

У вівторок ввечері, 28 листопада, у селі Станичне Харківської області чоловік облив дітей бензином, а згодом спробував їх підпалити. Зловмисник був у нетверезому стані, його затримали.

Про це повідомив начальник слідчого управління Національної поліції Харківської області Сергій Болвінов. Він опублікував відео з камер спостережень у Facebook.

"Відео з камер спостереження шокує — дорослий чоловік чіпляється до компанії підлітків в магазині, а потім виливає на них горючу рідину та підпалює. На щастя діти встигли втекти", — написав він.

За його словами, четверо дівчат та хлопець сиділи за столиком. До них підійшов місцевий безробітний, який зловживає спиртним. Причини, чому він напав на дітей, невідомі. Чоловік швидко вилив рідину на компанію неповнолітніх та одразу підпалив. За мить вони опинилися у вогні. Наймолодшій дівчинці — одинадцять років, найстарший — сімнадцять.

"Дії затриманого кваліфікуємо як замах на умисне вбивство двох або більше осіб, в тому числі малолітніх дітей, способом, небезпечним для життя багатьох осіб", — додав Болвінов.

Нагадаємо, нещодавно у Києві затримали чоловіка, який їздив на велосипеді вулицями міста й обливав фарбою перехожих. Ним виявився місцевий житель 1981 року народження, який раніше не був судимий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.11.2023 21:43