Фото: поліція Києва

У Києві затримали хулігана, який обливав перехожих фарбою

У Києві затримали чоловіка, який їздив на велосипеді вулицями міста й обливав фарбою перехожих. Ним виявився місцевий житель 1981 року народження, який раніше не був судимий.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці взялися за справу, коли до них звернулися декілька мешканців Подільського району зі скаргою на невідомого велосипедиста, що облив їхній одяг червоною фарбою. Підозрюваного оперативно затримали.

При собі він мав пляшку з червоною фарбою. Її разом із велосипедом було вилучено як речові докази. Примітно, що чоловік не зміг пояснити правоохоронцям, навіщо він обливав людей фарбою.

чоловік у Києві обливав перехожих фарбою

Фото: поліція Києва

Йому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, тобто хуліганство. За законом йому належить покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п'яти років чи арешту на шість місяців.

На поточний момент поліції відомо про 11 постраждалих від дій фігуранта. Зараз правоохоронці закликають інших можливих жертв хулігана звернутися до них із відповідною заявою.

Нагадаємо, раніше у Києві чоловік, перебуваючи напідпитку, ображав жінку з дитиною. Інцидент трапився на дитячому майданчику у Дніпровському районі столиці через те, що вони розмовляли українською мовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.11.2023 02:28