Фото: соцмережі

У ДТЕК розповіли про ситуацію зі світлом у Києві після атаки "шахедів"

Енергетики відновили енергопостачання у Києві після масштабної атаки дронів-камікадзе. Наразі всі жителі столиці знову зі світлом.

Про це посиланням на ДТЕК. Зазначається, що станом на 12:40 відсутні аварійні відключення.

"Ремонтні бригади ДТЕК одразу виїхали на місце аварій та максимально оперативно відновлювали електропостачання", — йдеться у повідомленні.

Раніше у Міністерстві енергетики повідомили, що після масштабної атаки дронами у Києві залишилися без світла 77 житлових будинків та 120 установ у центральній частині міста. Водночас Київській області, за інформацією "Укренерго", можливі обмеження енергопостачання. Магістральні повітряні лінії електропередачі та лінії розподілу обленерго в центральному регіоні були пошкоджені.

Нічна атака дронів на Київ

Цієї ночі столицю атакували десятки дронів камікадзе, протиповітряна оборона працювала у різних районах міста. Також зафіксовані падіння уламків "шахедів" — у Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському районах. 

У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка, у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. В житловому будинку сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. У Дніпровському районі уламки збитого БпЛА впали на багатоповерховий будинок. В Голосіївському районі уламок "Шахеда" впав на чотириповерховий житловий будинок.

У Соломʼянському районі двоє постраждалих, серед них — 11-річна дівчинка. У неї гостра реакція на стрес. Також дві жінки опинилися під завалами на другому поверсі п'ятиповерхівки.

Нагадаємо, 23 листопада війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село Олександрівка на Харківщині. Влада повідомляла про пошкодження об'єкта інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 13:46