Fashion-столиця Волині: відкриття концепт-стору КУЛЬТ Бутик у Луцьку

26 ВЕРЕСНЯ 2024 19:40

19 вересня у Луцьку, за адресою вулиця Словацького, 12, відбулося відкриття fashion концепт-стору КУЛЬТ Бутик. Подія зібрала понад 100 гостей з Києва, Львова та Луцька, серед яких були інфлюенсери, представники медіа, підприємці та модна спільнота міста.

КУЛЬТ Бутик — це проект мрії, який нарешті набув свого фізичного втілення у місті Луцьк. Тут ексклюзивно представлена вибірка 19 провідних українських дизайнерів, серед яких FROLOV, KSENIASCHNAIDER, Ruslan Baginskiy, Litkovska, BOBKOVA та інші. Це простір, де поціновувачі високої моди можуть знайти унікальні речі, що поєднують у собі українські традиції та сучасні тренди.

Захід розпочався із легкої музики ді-джея Валерії Ободзинської, та знайомства гостей між собою. Окрім місцевих поціновувачів краси на відкриття КУЛЬТ завітали гості зі столиці — представники fashion-видань Vogue та Elle.

Головним лейтмотивом вечора стали три тренди сезону — пряна замша, вільний бохо та п’янка марсала, які прослідковувалися і в оздобленні івенту, і в назві коктейлів. Ще однією з особливостей заходу була відсутність квітів та подарунків. Це було принципове прохання до гостей від Яни Тарарай — власниці бренду: замість квітів та привітань зробити донат для БФ VolynSOS Medical на медичні потреби наших захисників. Під час заходу було зібрано й переведено понад 60 тисяч гривень.

Під час промови Яна Тарарай поділилася, що бутик став продовженням філософії бізнесів КУЛЬТ, серед яких вже є ресторан "КУЛЬТ Дім" та крамниця аксесуарів для дому "КУЛЬТ Простір". Відкриття Бутика доповнило ланцюжок родини бізнесів КУЛЬТ, формуючи простір, де модні речі гармонійно поєднуються з мистецтвом і культурою.

"КУЛЬТ Бутик — це більше, аніж просто бізнес чи новий концептуальний бутик. Для мене це частина розвитку міста.. Ми прагнемо створити середовище, що підтримує українські бренди, адже за кожним стоїть дизайнер, який формує  нову культуру, стиль та гучно заявляє про це світові", — зазначила Яна.

Готей чекали подарунки від партнерів заходу: крем для рук від бренду косметики NATUREAL, еко-свічка від бренду магічних свічок PUR, парфуми від 13PERFUMES та голлівудські маски від швейцарського бренду Meder. Частина гостей зупинилися у затишному готелі Ribas, який радо прийняв відвідувачів з інших міст. А створити вишукані образи та підготуватися після довгої дороги допоміг G.Bar Луцьк, який розташований одразу поруч з КУЛЬТ Бутик.

КУЛЬТ — це бренд, який за два роки став стилем життя та візитною карткою міста Луцьк. А КУЛЬТ Бутик — нова сторінка історії для нашого ком’юніті однодумців, який невідмінно стане місцем зародження нових трендів та розвитку української fashion-спільноти. 

Двері КУЛЬТ Бутик відкриті для гостей щодня за адресою: місто Луцьк, вул. Словацького, 12

Інстаграм КУЛЬТ Бутик: https://www.instagram.com/kult.boutique_/

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 26.09.2024 19:40