"Парк Тролів" у центрі столиці: на Співочому стартує масштабна виставка хризантем

25 ВЕРЕСНЯ 2024 13:10

У столичному парку Співоче 4 жовтня відкриють тематичну виставку квіткових інсталяцій з десятків тисяч хризантем. Головними героями парку стануть казкові тролі, що оживають та рухаються за допомогою механізмів аніматроніки. Вони будуть вітатися із відвідувачами, посміхатися та навіть позувати для фото. Всього в тематичному парку буде представлено понад 20 масштабних локацій, кожна з фігур сягатиме чотирьох метрів у висоту.

виставка хризантем

За словами організаторів, всі фігури та декорації виставки зроблені в Україні на власному виробництві. Над створенням проекту працювала велика команда дизайнерів, скульпторів та креативників.

Квіткові інсталяції та анімовані тролі стануть частиною великої стилізованої локації з фотозонами, інтерактивними гойдалками та зонами відпочинку.

тролі

"Ми отримали велику кількість питань від наших постійних відвідувачів, чи планується осіння виставка хризантем у парку Співоче. І от нарешті ми можемо анонсувати відкриття "Парку Тролів" у Києві. Ми завжди прагнемо зробити щось особливе для наших відвідувачів, створити цілу історію, в якій зможе взяти участь кожен охочий. Тож запрошуємо вас познайомитися з пухнастими тролями, що піднімуть вам настрій та зроблять з вами яскраві селфі", — каже організатор виставки Денис Погорєлко.

співоче поле

Важливо, що виставку відвідають пацієнти центрів реабілітації та лікування дітей, постраждалих від війни. Частина коштів з продажу квитків йдуть на допомогу ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II категорії безкоштовний.

Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт. 

Придбати квитки можна на офіційному сайті або на касі парку Співоче.

Подробиці — в Instagram та Facebook заходу. 

  • Дата старту: 4 жовтня
  • Адреса: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)
  • Графік роботи: щодня з 10:00-19:00
  • Вартість квитка: дорослий — 200 грн, дитячий — 150 грн (від 3-14 років).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.09.2024 13:10