Більше літаків та вертольотів: Генштаб несподівано відкорегував втрати росіян

Генеральний штаб скоригував втрати ворога у бронетехніці та зброї на основі уточнених розвідувальних даних. Надалі до цих вже скоригованих цифр будуть додані втрати ворога за попередню добу. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Згідно з оновленими даними, ворог втратив +7 ББМ, +8/2 артилерійських систем/РСЗВ, +3/2 літаки/гелікоптери, +49 БПЛА, +31 крилату ракету. При цьому зменшилась кількість втарчених ворогом танків -5.

"УВАГА! У зв'язку з постійним надходженням уточнених розвідувальних даних, виникла потреба коригування деяких позицій загальних втрат противника. Публікуємо скориговані цифри з урахуванням всіх наявних на цей час уточнень за попередній період з 24 лютого 2022 року. Уточнення — це завжди десь "мінус", а десь — "плюс". Просимо це зрозуміти", — йдеться в повідомленні.

Генштаб відкорегував втрати ворога

Інфографіка: Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, російські окупанти продовжують тероризувати мирних мешканців на захоплених територіях. Для своїх потреб рашисти переоблаштовують цивільну інфраструктуру.

Протягом 26 травня українські воїни ліквідували ще 480 окупантів. Також Збройні сили України знищили 22 артилерійські системи ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 27.05.2023 21:59