Чому та за чиєю вказівкою Семенченко їздив до Грузії?

04 ГРУДНЯ 2018 15:36

Семен Семенченко поїхав до Грузії для дестабілізації ситуації в цій країні на прохання Саакашвіллі та за згодою Садового.

Джерела в правоохоронних органах підтверджують, що Семен Семенченко дійсно зустрічався з Михайлом Саакашвіллі у Польщі де останній попросив Семена «допомогти» та «покачати» ситуацію в Грузії. Чи поїхав Семенченко до Грузії з благословення Садового? Швидше за все так, оскільки, по-перше, Садового та Саакашвіллі пов’язують дружні опозиційні стосунки, а по-друге, такі кроки не можуть не погоджуватися із партійним босом.

До Грузії, за нашими джерелами, Семен виїхав ще 27 листопада. В Грузії його повинні були чекати 11 бійців батальйону «Донбас», які в минулому вже мали проблеми із правоохоронними органами України та неодноразово брали участь у дестабілізаційних заходах. Зокрема, забезпечували Саакашвілі силове супроводження під час прориву кордону у вересні минулого року. Але 5 із них правоохоронці Грузії просто не пропустили через кордон.  

За інформацією грузинських ЗМІ, більшість із тих, кому все-таки вдалося проїхати, затримані грузинською поліцією під час підготовки провокацій. В тому числі і Семен Семенченко. Останній своє затримання заперечує, що цілком можливо, адже Семенченко, швидше за все, скористався свої дипломатичним імунітетом.

Дана ситуація піднімає кілька питань:

1) Чи готовий Садовий ризикувати навіть своєю політичною кар’єрою, аби повернути Саакашвілі до влади?

2) Хто фінансує гастролера Семенченка?

3) Що пов’язує Садового із кримінальними елементами із групи Семенченка?

            

Суспільство, 04.12.2018 15:36