Поліцейські затримали грабіжників, які втекли зі столиці

27 ГРУДНЯ 2018 14:42

У столиці викрили групу іноземців, які обкрадали автівки киян. Зловмисників затримали на Житомирщині, куди вони намагалися втекти від поліцейських. У затриманих вилучили речові докази, їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомив начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичної поліції Віталій Отрудько, коли зловмисники дізналися, що за їхніми діями спостерігають правоохоронці, кинулися втікати:

«Чоловіки пересувалися іномаркою «Wolksvagen Bora». Їх наздогнали на території Житомирської області і з речовими доказами затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

У ході подальшої перевірки поліцейські встановили причетність затриманих до крадіжки сумки з грішми та особистими речами із салону автомобіля «Wolksvagen» на вулиці Героїв Сталінграду, яка належить місцевій мешканці. Речові докази вилучили.

«Затримані – громадяни іншої держави, 1979, 1977 та 1987 років народження, один із яких раніше судимий за крадіжку та грабіж. Двоє спільників мають столичну реєстрацію, третій – одеську», - зазначив Віталій Іванович.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 27.12.2018 14:42