Скріншот з відео

Селище затопило лайном: у мережі показали буденність російської глибинки (відео)

Поки російський диктатор витрачає шалені кошти на війну в Україні, його країна тоне у лайні. У мережі показали символічне відео з так званої російської глибинки, де вулиці заливає гноєм, а місцева влада не поспішає розв'язувати проблему. 

Відео опублікував Telegram-канал "РИА Мелитополь".

Вказується, що таку "розвагу" росіянам влаштувало підприємство селища Тюшеве Рязанської області, яке переробляє гній та удобрює ним поля. Однак з якихось причин увесь запас гною опинився на дорогах, у міських стоках, кранах та дворах. Через танення снігу ця маса тече до людей у двори. Місцеві мешканці скаржаться, що таке триває вже тиждень.

"Вода в крані перетворилася на щось схоже на те, що тече дорогами, і жахливо смердить. Адміністрація не робить жодних дій, Росспоживнагляд тільки порадив скласти скаргу і все!" — скаржаться росіяни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіян хочуть змусити платити за роботу ППО. Так, голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов запропонував включити до платежів ЖКГ витрати на забезпечення роботи засобів протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.03.2023 21:36