Секс-скандал у Бразилії: у країні вимагають імпічменту Президента

07 БЕРЕЗНЯ 2019 09:07

Президент Бразилії Жаір Болсонару нарвався на гнів Інтернет-користувачів, запитавши у фоловерів у соцмережі, що таке «золотий дощ». Відповідний пост з'явився на сторінці бразильського лідера у Twitter, передає «Обозреватель». При цьому, судячи з інформації ЗМІ, питання також супроводжувалося непристойним відео, знятим під час карнавалу. Незабаром ролик видалили в зв'язку з невідповідністю політиці соціальної мережі.

Після таких публікацій багато користувачів звинуватили президента в розпалюванні ненависті та навіть зажадали його імпічменту.

Відзначимо, правий кандидат Болсонару прийшов до влади в Бразилії кілька місяців тому, проте встиг відзначитися скандальними висловлюваннями проти членів ЛГБТ-спільноти та лівих партій.

«Переконаний консерватор не надто любить меншини і часто кидається гучними заявами. Ось запостив відео з бразильського карнавалу, де один гарячий товариш, ну, ви зрозуміли. Засудив такий стиль спілкування, натякнув на провину ЛГБТ, а потім додав — що таке золотий дощ?» — прокоментували пост Болсонару в Telegram-каналі Mash.

Світ, 07.03.2019 09:07