Смертельний словесний конфлікт: У Києві застрілили чоловіка

10 ГРУДНЯ 2018 16:45

Столична поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві киянина. Злочин стався ввечері на вулиці Маяковського. Під час з'ясовування стосунків зловмисник вистрелив у потерпілого, який від отриманого поранення невдовзі помер у лікарні.

На сайті Нацполіції зазначається, що біля припаркованих автомобілів між двома чоловіками відбувся словесний конфлікт, після чого пролунав постріл. Зловмисник втік з місця події.

«Ми встановили, що чоловіки перебували у трудових відносинах: обидва займалися ремонтом транспортних засобів. Між ними був тривалий конфлікт. Оперативники відпрацювали місце злочину, поспілкувалися з очевидцями та вивчили відео з камер спостереження, що дало можливість через кілька годин затримати нападника», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.

Потерпілий - 39-річний киянин від отриманого поранення помер у лікарні.

За словами очільника поліції Києва, у ході додаткових слідчих дій правоохоронці виявили зброю, з якої, імовірно, був скоєний постріл. Співробітники Деснянського управління поліції, працівники столичного главку під процесуальним керівництвом прокуратури затримали підозрюваного та оголосили йому підозру у вчиненні вбивства.

Сьогодні слідчі звернуться до суду для обрання 44-річному фігуранту міри запобіжного заходу. Якщо вину затриманого буде доведено, на нього чекає покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Події, 10.12.2018 16:45