У Києві чоловіки під час крадіжки авто побили поліцейського

26 ГРУДНЯ 2018 15:25

У Києві поліцейські завадили чоловікам викрасти автомобіль. Під час затримання зловмисники спровокували з патрульними бійку. У результаті постраждав правоохоронець.

За словами начальника Деснянського управління поліції Олександра Косовського,  правоохоронці переглянули камери відеоспостереження та побачили, як  троє невідомих заволоділи автівкою: «Чоловіки дочекалися, коли охоронець залишить приміщення, розбили скло і проникли у приміщення. Звідти вони викрали монітор, керамічну плитку та ключі від іномарки, який кинули у дворах неподалік».

Під час затримання зловмисники спровокували бійку, у результаті якої працівник патрульної поліції отримав тілесні ушкодження.

«Уродженців Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей, 1983, 1989 та 1990 років народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених частиною другою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною другою статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі», - додав Олександр Косовський.

Події, 26.12.2018 15:25