У Києві затримали дует автомобільних викрадачів

13 ГРУДНЯ 2018 14:36

У Києві поліцейські викрили дует автогонщиків, які за допомогою пристроїв сканування сигналізації заволоділи двома іномарками. Зловмисникам загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артур Соколов, переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці з’ясували, що до зникнення автомобілів причетні двоє чоловіків. Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 працівники Голосіївського управління поліції спільно із працівниками карного розшуку столичного главку та спецпризначенцями затримали зловмисників у квартирах, де вони переховувались.

«Під час проведення обшуків у гаражних приміщеннях ми виявили викрадені машини та повернули їх власникам. У квартирах та автомобілях, на яких пересувалися зловмисники, було вилучено системи для сканування транспортних засобів та їх відстеження, а також інші речові докази, що підтверджують факт скоєння злочинів», - додав Артур Соколов.

Зловмисниками виявилися 25-річний та 37-річний мешканці столиці, які раніше не мали проблем із законом. Чоловікам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження.

Події, 13.12.2018 14:36