Українські журналісти провели хакатон у літньому таборі Еko-Life ЗБРУЧ для дітей військовослужбовців

16 ВЕРЕСНЯ 2024 16:26

Журналісти українських медіа провели дводенний хакатон у Літньому таборі для дітей військовослужбовців Еko-Life ЗБРУЧ на Хмельниччині.

Упродовж двох днів гості табору розповідали про особливості професій кореспондентів, редакторів, операторів та інших важливих членів команд українських медіа, ділилися особистим досвідом та професійними лайфхаками. 

Найбільший інтерес у підлітків викликали інтерактиви від журналістів: майстер-класи, під час яких учасники мали можливість випробувати себе у ролі інтерв’юерів, участь у вікторині, дискусії та діалоги з журналістами.

Послухати розповіді представників медіа зібралося понад 40 креативних та обдарованих дітей наших військових з восьми громад Хмельницької області. Серед них — учасники та переможці шкільних олімпіад і конкурсів з гуманітарного напрямку, лідери шкільного самоврядування.

Хакатон став заключною подією сезону 2024 року. Цього року в таборі Eko-Life ЗБРУЧ вже відбувались майстер-класи від представників ССО, прикордонників, поліцейських, кінологів, медиків, лікарів і кухарів.

Еко-Life ЗБРУЧ — проєкт групи компаній Vitagro, який працює на Хмельниччині з 2022 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.09.2024 16:26