Сріншот з відео

Український HIMARS проти російського "Гіацинта-С": хто переміг за явної переваги (відео)

Українські військові успішно відпрацювали по російській самохідній артилерійській установці "Гіацинт-С". Ворожа техніка миттєво спалахнула під ударом.

Відповідне відео у соціальних мережах опублікувала прес-служба Сухопутних військ Збройних сил України.

На ньому показано, як за допомогою HIMARS наші воїни відправляють до пекла непроханих зайд із Росії. Після прицілу відбулося влучання у ворожу техніку, спалахнув вогонь, який перетворив на брухт розхвалену артилерійську установку.

Таким чином російська армія вкотре зазнала втрат після успішної операції українських військових.

«Гіацинт-С» — це самохідна гаубиця призначена для ведення контрбатарейної боротьби, руйнування довготривалих вогневих точок і польових споруд, придушування тилових пунктів управління, боротьби з важкою самохідною артилерією і танками противника. Її прийняли на озброєння 1976 року, після чого відбулося декілька модифікацій установки.

Нагадаємо, що за минулу добу Збройні сили України ліквідували 360 російських окупантів. Також на брухт перетворено 15 танків і 40 артсистем ворога. Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що у зв'язку з постійним надходженням уточнених розвідувальних даних за минулий період, виникла потреба коригування деяких позицій загальних втрат противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 14:39