Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У російському Брянську гриміли вибухи: повідомляється про "приліт" по складу з "шахедами"

Увечері в середу, 29 листопада, у Брянську (Російська Федерація) після 18:00 за місцевим часом лунали потужні вибухи. Повідомлялося про удар по складу, де зберігалися іранські дрони-камікадзе типу Shahed, якими рашисти постійно атакують Україну.

Про це інформували місцеві та російські Telegram-канали. Також було опубліковано фото "бавовни" у Брянську.

вибухи у Брянську

Скріншот з Telegram

За даними пропагандистів, влучання сталося у склад із "шахедами" нібито кількома групами українських безпілотників. У мережі писали, що від вибуху тремтіли стіни будинку, який розташований в районі телецентру у Брянську.

мапа

Мапа з GoogleMaps

Нагадаємо, вночі 26 листопада у різних регіонах Російської Федерації пролунали вибухи. У міноборони Росії заявили про масовану атаку безпілотних літальних апаратів літакового типу. За інформацією відомства Сергія Шойгу, засобами ППО знищено дев'ять БпЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей. 

До того ж Міноборони Росії повідомляло, що ввечері 26 листопада відбулася атака безпілотника літакового типу по російських об'єктах. За даними російських військових, протиповітряна оборона нібито знищила безпілотник над територією Смоленської області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.11.2023 01:21