Фото: соцмережі

Вночі в Тулі та Москві лунали вибухи: міноборони РФ заявило про масовану атаку безпілотників

Вночі 26 листопада у різних регіонах Російської Федерації пролунали вибухи. У міноборони Росії заявили про масовану атаку безпілотних літальних апаратів літакового типу.

Про це пишуть росЗМІ.

За інформацією відомства Сергія Шойгу, засобами ППО знищено дев'ять БпЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей. 

Вибух у Тулі

Губернатор Тульської області Олексій Дюмін заявив, що уночі над Тулою збили два безпілотники. Один дрон нібито влучив у багатоповерхівку. За інформацією пропагандистів, пошкодження зазнали квартири на 12 поверсі, легкого поранення зазнала одна людина.

"Постраждала одна людина — у неї травма стопи. Усіх мешканців прямо зараз евакуювали з будівлі", — йдеться у повідомленні.

Вибухи в Москві

Влада Москви заявила, що один безпілотник збили вночі у міському окрузі Подільськ. Руйнувань та постраждалих після падіння уламків нібито немає. Ще один дрон, за інформацією пропагандистів, знищили у Раменському міському окрузі. Там нібито теж руйнування та постраждалих після падіння уламків попередньо немає.

Через атаку безпілотників московські аеропорти "Внуково" та "Домодєдово" призупинили вильоти.

Нагадаємо, вночі 24 листопада на території московської електропідстанції "Чагіно" спалахнула пожежа. Інцидент трапився у Південно-Східному районі Москви Любліно. За попередньою інформацією, займання сталося в трансформаторі. Вогонь розповсюдився на площу близько 200 квадратів. Причини не назвали, але до цього місцеві жителі чули вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.11.2023 07:28