Окупанти в Генічеську. Джерело: Telegram-канал "АТЕШ"

Російські військові на окупованій Херсонщині маскуються під цивільних: партизани назвали мету ворога

В окупованому Генічеську Хесонської області рашисти перевдягаються в цивільний одяг. Вони намагаються перебуватися містом без шевронів, а деякі перевдягаються в цивільний одяг, щоб їх не могли ідентифікувати, як військових.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у своєму Telegram-каналі.

У "АТЕШ" вказують, що це пов'язано зі зростанням партизанського руху в місті. Окупанти у такий спосіб максимально намагаються себе захистити від партизанів. Але, як кажуть самі партизани, — вони знають про них все та продовжують нищити ворога.

Фото від партизан з окупованого Генічеську

Рашисти в окупованому Генічеську. Джерело: Telegram-канал "АТЕШ"

Раніше в окупованому Генічеську партизан підірвав дві вантажівки з рашистами. Сталося це у вересні минулого року. 

"Агент "Атеш" знищив групу окупантів у Генічеську, що на Херсонщині. Агент зі складу Росії знав місце постійного розміщення техніки та особового складу своїх товаришів із сусіднього підрозділу на в'їзді в місто, біля покинутих промислових споруд. І приховав там 10 кілограмовий "подарунок", — пишуть партизани руху "АТЕШ".

Нагадаємо, що торік українські військові завдавати ударів по мостах у Генічеську та ЧонгаріТаким чином, на думку експертів ISW, окупантів змушують перенаправити автомобільний рух з коротших східних маршрутів на довші західні. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 10:29