У Києві цими вихідними пройде рекордний фестиваль Holy Doggy

04 ЛИПНЯ 2024 12:32

У Києві, 7 липня на території ІКСПАРК відбудеться фестиваль Holy Doggy для усіх порід собак та їхніх власників. Окрім розважального характеру, фестиваль має актуальну та важливу місію —  популяризацію каністерапії задля комфортного майбуття українців, яка може значно покращити результати реабілітації військових, їхніх родин, ВПО, людей з ПТСР, депресією, тривожність тощо. Також організатори підготували низку освітніх заходів з догляду та соціалізації собак та благодійні акції, щоб допомогти притулкам для тварин. Родзинкою фестивалю стане встановлення рекорду України. TrueUA є інформаційним партнером заходу.

Відвідати фестиваль запрошуються усі породи собак без виключення, а їхні власники з одним квитком для песика можуть провести безкоштовно ще до 4 людей. В рамках розвитку pet-friendly культури, організатори заходу івент-агенція Holy Sweets, ІРЦ “База 4.5.0” та німецький виробник супер преміум кормів для тварин Josera підготували ознайомчі лекції про каністерапію, її можливості, шлях навчання на собак-терапевтів та собак-візитерів. Саме такий вид зоотерапії є найбільш доступним для українців і може стати рятівною паличкою у покращенні ментального здоров’я людей тоді, коли традиційні методи є безсилими.

Просвітницькі заходи з догляду, виховання та соціалізації тварин проходитимуть у лекторії. Список лекцій ви можете дізнатись на офіційних сторінках Holy Doggy у соцмережах Facebook та Instagram. Також не обійдеться і без благодійної частини, де відвідувачі зможуть долучитись до підтримки притулків для тварин.

Серед розважальної частини на гостей фестивалю для усіх порід собак очікуйте змагання з різних дисциплін. Від спритності до слухняності — перевірте навички свого песика та отримайте призи. Найулюбленішим конкурсом постійних відвідувачів Holy Doggy є конкурс костюмів, де ви можете проявити повною мірою вашу креативність та стати разом зі своїм песиком зірками подіуму. Якщо ваш хвостатик має унікальний дар — обов’язково візьміть участь у конкурсі талантів.

Також для незабутніх пам’ятних моментів територія фестивалю буде облаштована фотозонами, а на ваші щасливі моменти чатуватимуть професійні фотографи. Якщо ви або ваш песик зголоднієте — відвідайте фудкорт та догкорт. Ярмарок товарів для собак збере у собі крафтові, корисні, професійні, унікальні речі та смаколики, якими ви можете порадувати свого улюбленця.

Цього разу організатори фестивалю пішли на сміливий крок та вирішили зафіксувати рекорд України з найбільшої кількості собак на SUP дошках, щоб привернути увагу українців до якісного дозвілля з песиками. Якщо ви прагнете стати частиною чогось значного та великого — не пропустіть Holy Doggy для усіх порід 7 липня, на території ІКСПАРК.

Фестиваль для усіх порід собак та їхніх власників входить у великий проєкт Holy Doggy, який протягом двох років популяризує каністерапію, проводить освітні лекції з догляду та виховання песиків, а також допомагає тваринам у притулках. Минулого року організаторам вже вдалось встановити рекорд України з масового скупчення коргі. Це відбулось на монопородному фестивалі Коргія, присвяченому святкуванню міжнародного дня коргі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 04.07.2024 12:32