Батько викинув 5-річного сина із вікна багатоповерхівки

13 СІЧНЯ 2019 14:24

У Чугуєві Харківської області 40-річний батько у стані алкогольного сп'яніння викинув вночі свого п'ятирічного сина з вікна четвертого поверху. Про це повідомив у Fаcebоok перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

«Як кажуть сусіди і оточуючі – нормальна сім'я. Але сьогодні, 13 січня, після другої години ночі у Харківській області місцевий житель, 40-річний чоловік, із вікна квартири, розташованої на четвертому поверсі житлового будинку, викинув свого п'ятирічного сина», – сказано в повідомленні.

Хлопчик був доставлений із тілесними ушкодженнями у реанімаційне відділення лікарні – у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму.

«Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від жахіття, і, не розуміючи, викинув дитину у вікно», – пояснив батько страшний вчинок. З'ясувалося, що того вечора чоловік вживав алкоголь.

Як повідомили в прес-службі Нацполіціі в Харківській області, 13 січня він був затриманий за підозрою в замаху на умисне вбивство. Своєї провини батько не заперечує.

Події, 13.01.2019 14:24