Чоловік підпалив дружину через сварку

24 КВІТНЯ 2019 11:53

На Вінниччині чоловікові, який у стані алкогольного сп’яніння кинув в обличчя жінки палаючу ганчірку, яку попередньо змочив бензином, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Установлено, що 52-річний житель с. Коростівці Жмеринського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки з 50-річною співмешканкою, яка виникла на побутовому ґрунті, діючи умисно, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті останньої, усвідомлюючи, що посягає на життя іншої особи та бажаючи цього, підійшов до ліжка на якому лежала потерпіла та кинув їй в обличчя палаючу ганчірку, яку попередньо змочив паливно-мастильною рідиною. Після цього, продовжуючи свій злочинний умисел, вилив з каністри на одяг потерпілої вказану рідину та підпалив його. Але потерпілій вдалось врятуватись, вона вибігла з кімнати та облила себе водою», – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Злочинця затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного злочину та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Події, 24.04.2019 11:53