Система ЗРК Patriot. Джерело: mil.in.ua

Де виконують роботу американські Patriot: заява Повітряних сил

Зенітні ракетні підрозділи, в тому числі й Patriot продовжують виконувати бойові завдання у визначених районах прифронтових територій. Це допомогло відкинути ворожу авіацію від лінії фронту.

Про це у Telegram-каналі повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він наголосив, що ворог продовжує атакувати Україну на різних напрямках керованими авіабомбами та авіаційними ракетами. Повітряні Сили залучають усі доступні засоби та інструменти, аби протидіяти ворожій тактичній авіації, тримати її на відстані, наскільки це можливо сковувати дії ворожих "сушок", а при нагоді — знищувати противника.

"Запевняю, зенітні ракетні підрозділи, в тому числі й Patriot, продовжують виконувати завдання у визначених районах прифронтових територій.
Щодня виконують бойові завдання і наші льотчики, героїчно знищуючи окупанта"
, — йдеться у заяві Олещука.

Він наголосив, що наші захисники неба платять високу ціну, аби стримувати агресора і нищити його в повітрі, на землі та на морі.

Нагадаємо, зенітно-ракетні комплекси Patriot успішно відбивають російські балістичні ракети, які можуть завдати Україні величезних втрат і руйнувань. Однак Сполучені Штати Америки не зможуть довго постачати ракети до них.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2024 13:59