Фото: соцмережі

Неспокійна ніч у Брянській області: територію РФ атакували безпілотники

У ніч на 10 лютого на території Брянської області було чути звуки вибухів. На території Російської Федерації працювала протиповітряна оборона. 

Про це повідомило міністерство оборони Росії.

За даними ворожого відомства, над територією Брянської області черговими засобами ППО було нібито перехоплено і знищено три безпілотні літальні апарати.

Останні "бавовни" на території РФ

Раніше з'явилась інформація, що в ніч на 5 лютого невідомі дрони намагалися здійснити нову атаку на російську територію. Цього разу в епіцентрі опинилася Брянська область.

Нагадаємо, що 19 січня в російському місті Клинці Брянської області спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Росіяни заявляли, що загоряння сталося внаслідок атаки безпілотника.

Також у ніч на 9 лютого у Сіверському районі Краснодарського краю Російської Федерації сталася пожежа на Ільському нафтопереробному заводі. За попередньою інформацією, об'єкт атакував безпілотник.

Раніше стало відомо, що 7 лютого у російському Бєлгороді спалахнула пожежа на заводі. Росіяни запевняли, що загоряння сталося внаслідок "прильоту". Згідно із версією росіян, снаряд нібито потрапив у котельню заводу ЖБК-1 та цех металовиробів. 

Ще 3 лютого в Росії заявили про атаку безпілотників, які зафіксували у Бєлгородській та Волгоградській областях. У Волгограді сталася сильна пожежа на місцевому нафтопереробному заводі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 08:01