Фото: Генштаб ЗСУ

Рашисти зазнають величезних втрат на Бахмутському напрямку: зведення Генштабу

Впродовж останнього тижня на Бахмутському напрямку російські загарбники зазнають значних втрат. Так, лише до військового госпіталю в районі населеного пункту Персіанівка Ростовської області, щоденно прибувають понад 50 окупантів з важкими пораненнями. 

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За наявною інформацією, госпіталь у Персіанівці переповнений, та, через брак достатньої кількості медперсоналу, має великі показники смертності серед важкопоранених.

Атаки ЗСУ

Авіація сил оборони протягом 11 червня завдала шість ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили два пункти управління, два артилерійських підрозділи на вогневих позиціях та радіолокаційну станцію ворога.

Ситуація на фронті

Протягом неділі, 11 червня, ворог завдав одного ракетного та 36 авіаційних ударів, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом минулої доби відбулось 25 бойових зіткнень.

Нагадаємо, у Запорізькій області у тимчасово окупованій Якимівці партизани підірвали залізничний міст. Його рашисти використовували для постачання зброї в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2023 07:27