Розумна настільна лампа Dyson Lightcycle прослужить до 60 років

12 ВЕРЕСНЯ 2018 17:11

Dyson показала свою саму просунуту настільну лампу Lightcycle, яка вміє імітувати природне освітлення і багато іншого, повідомляє Engadget China.

По дизайну світильник нагадує моделі лінійки CSYS. Lightcycle оснащується трьома «теплими» і трьома «холодними» світлодіодами, вони забезпечують світловий потік до 1000 люмен. Для любителів ручного управління є сенсорні датчики для регулювання яскравості і колірної температури (в межах від 2700K до 6500K), в додатку для смартфонів можна навіть налаштовувати індивідуальні профілі.

Головна фішка новинки - функція відстеження денного світла. Dyson Lightcycle вміє змінювати кольорову температуру і яскравість відповідно до рухом сонця по небу. При цьому враховуються дата, а також широта і довгота, де ви знаходитесь. Вночі лампа не відключається, але йде в теплі тони.

У Dyson Lightcycle є ще один цікавий режим, коли світильник аналізує зовнішні умови і підтримує освітленість на одному рівні. В результаті користувачеві не доведеться підкручувати яскравість після заходу сонця. Компанія також додала можливість включення світла при виявленні руху (з автоматичним відключенням, коли його немає), а «Будильник» з імітацією світанку допоможе швидше прокинутися вранці.

Усередині корпусу лампи є теплова трубка з рідиною, яка відводить тепло від світлодіодного модуля. Система істотно збільшує термін служби світлодіодів. Dyson Lightcycle може пропрацювати до 60 років при 8 годинах використання в день, втім, давати таку велику гарантію виробник не збирається.

На презентації в Dyson нічого не говорили про інтеграцію з голосовими помічниками, але це може бути пов'язано з тим, що в Китаї недоступні Google Assistant і Amazon Alexa. Інші продукти компанії вміють працювати з обома системами. Загалом, чекаємо глобальний анонс.

Ціна Dyson Lightcycle поки не повідомляється, але перед-замовлення обіцяють відкрити найближчим часом. Дешево точно не буде, враховуючи, що більш проста лампа CSYS Desk light коштує від $500.

Технології, 12.09.2018 17:11