Фото: Офіс президента

"Усі запити від воїнів будуть у вищих генералів": Зеленський анонсував додаткові постачання зброї (відео)

Президент Володимир Зеленський анонсував нові постачання збої для українських військових. Крім того, гарант заявив про нове виробництво вітчизняної зброї.

Про це очільник держави розповів під час відеозвернення.

"Усі запити від воїнів будуть у вищих генералів, в урядовців, у наших міжнародників. Буде нове постачання. Дуже важливо  буде нове виробництво нашої зброї, окреслили з воїнами кілька пріоритетних позицій. Те, що треба зробити. Зробимо!" — наголосив гарант.

Водночас президент зауважив, що завтра відбудуться важливі для України події.

"Сьогодні вже підготувалися. Будуть події, важливі для України. Мають бути й рішення, важливі для України", — зауважив очільник держави.

Зауважимо, сьогодні Зеленський повернувся до Києва після дводенного перебування на передовій. Зокрема, гарант відвідав Запорізьку та Донецьку області й зустрівся із 13 бойовими бригадами.

"Разом із генералами Сирським, Тарнавським, Содолем. Поспілкувалися з комбригами, з комбатами. Нагородили наших воїнів. До речі, хлопці, усі шеврони додамо ось тут  ось така у нас нова дошка для шевронів. Хай кожен гість України, із якими я говорю у кабінеті, бачить, як Україна пишається своїми людьми! Подякував бойовим медикам, нашим лікарям. Дуже важливо! Велика гордість  наші воїни, які після поранень повертаються на позиції, до своїх побратимів", — розповів Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 4 вересня відвідав стабілізаційні пункти на Донеччині, де надають медичну допомогу військовослужбовцям, пораненим і травмованим на Донецькому та Запорізькому напрямках. 

Зокрема, він побував у стабпункті 37-ї окремої бригади морської піхоти. Там медики надають першу кваліфіковану допомогу після евакуації з поля бою бійцям, які зазнали поранень на Донецькому напрямку. Кількість пацієнтів залежить від інтенсивності бойових дій. Інколи перебуває одночасно до 30 військовослужбовців із різними видами травм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 23:45