Фото: Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку

Знищили майже роту окупантів: Сили оборони провели успішну операцію на Таврійському напрямку

Українські воїни знищили майже роту окупантів та вісім одиниць техніки РФ. Сили оборони протягом 9 травня виконали 707 вогневих завдань на Таврійському напрямку.

Про це повідомляє Об'єднаний прес-центр Сил оборони.

Згідно з наявною інформацією, на Таврійському напрямку ворожа армія продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

"Протягом минулої доби ворог 18 разів атакував наші позиції. Отримавши відсіч, відійшов. Застосовуючи танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію, ворог обстрілює позиції наших підрозділів та населені пункти, що межують із лінією зіткнення", — йдеться в повідомленні.

Загалом, на таврійському напрямку протягом доби зафіксовано 434 обстріли.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 707 вогневих завдань", — розповіли військові.

Йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше.

"Втрати противника на Таврійському напрямку складають майже роту. Також знищено та пошкоджено вісім одиниць ворожої ОВТ", — додали в прес-центрі.

Нагадаємо, українські військові продовжують нищити ворога на найпекельнішому напрямку фронту — Бахмутському. За даними ЗСУ, впродовж останніх дев'яти місяців окупанти втратили там близько 100 тисяч живої сили, але продовжують перекидати туди "гарматне м'ясо".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.05.2023 12:32